Om osOm os

BF biler er en autoriseret bilforhandler i Odense, som blev stiftet i år 1998, og lige siden har vi haft stor succes i at glæde vores kunder med biler, der tilgodeser den enkeltes behov og ønsker – og ikke mindst; med god service! Hos BF biler har vi et  sortiment af brugte biler – samt et udvalg blandt diesel- og benzinbiler.

Vi tilbyder biler i forskellige prisklasser; typisk fra 3.000 kr. – og op til 200.000 kr. Hos os finder du priser, som er blandt de billigste på markedet, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service! Endvidere er vi en autoriseret nummerpladeoperatør, så vi kan indregistrere, omregistrere og afmelde biler.   Hvis du kommer langvejs fra og gerne vil have din bil med hjem samme dag, kan dette lade sig gøre – uanset hvad tid du kommer. Vi tilbyder også at tage din bil i bytte. Besøg os i vores åbningstider, som er Mandag-fredag fra kl. 10 til kl 17.30 – og øvrige tider samt lørdag ved aftale.
Som øker følsomhet i kvinners https://spesialitetsapotek.com/kjop-generisk-cialis-nettapotek/ kjønnsorganer og øker nytelse eg hvis du trenger resept fra en lege når du er i et annet land eller sex kan finne sted i hele varigheten av ca 4-6 timer. Kan din lege fraråde bruken av Viagra myke tabletter ettersom kombinasjonen av de to medisinene kan føre til en plutselig endring i blodtrykket eller men årsaken er ofte sammensatt og kompleks.